Post by licanenquidram on Feb 8, 2022 15:34:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok minden ▞▞▞
▞▞▞ School of Chaos Online MMORPG 2022 version ▞▞▞
az emberek azt kérdezik az emberektől, hogy hol élnek, és barátokért koldulnak, és korokat kérdeznek, és ez a legdurvább játék, amit valaha játszottam
Kicsit tanácstalan vagyok a játékkal kapcsolatban, a vezérlők is zavarosak, a karakter, akivel játszottam, túl rugalmas volt, és mégis könnyen meghalt, és többnyire a hirdetések nagyon idegesítőek.
Ez messze a legrosszabb játék, amit valaha játszottam. A játék nem csinál mást, csak késést. Olyan érzés, mintha 3 fps-sel játszanék. két ft-ot nem tudsz mozdulni anélkül, hogy le ne fagyna. Beírásakor a játék összeomlik. Rendes wifi és jelkapcsolatom van, szóval nem ez a probléma. A karakter-animációk némi munkát igényelnek, és a történetnek nincs is értelme, akárhogyan is fogalmazza meg. Maguknak a karaktereknek némi munkára van szükségük, hogy tisztességesen nézzenek ki
A harci rész a játék legjobb része, ezért vagyok ANNYIRA rabja ennek a játéknak. Az új stílushoz kellett egy kis idő megszokni, de kezelhető volt. Akkoriban ez a játék egyszerűbb volt, és ma is az. Ez lehet az egyik kedvenc játékom.
nagyon jó lett ajánlott! !!!
Bugos sar
jó játék, időgyilkos, de a legrosszabb grafika
EZ SPAM! NE TÖLDSD LE
Még csiszolni kell de NAGYON jó.
Emlékek, emlékek, emlékek. Nagyon sok közül lehet választani! Szeretek időnként visszanézni gyermekkoromra. Grafika, vezérlők, játékmenet, MINDENRE EMLÉKEZEM!!! NOSTALGIA HIT HARD. Köszönöm, hogy csodálatos gyermekkori emléket alkottál.
Szeretem ezt a játékot. Jó lenne ha lenne névváltoztató is.
ez rendkívül klassz, nagyon szeretem, bár hirdetéseket tartalmaz, csak azt kívánom, hogy a magasabb szintű emberek ne öljenek meg
Tetszik a játék, de van egy hiba, veszek egy ingatlant egy férfitól 479vips-ért, de most nem tudok kilépni belőle, mert minden alkalommal időtúllépést kér, ezért szeretném ha javítaná.
Nos, ez a játék teljesen szórakoztató volt A régi Soc verzióm frissítést kérek, így frissítem a SoC-t az új frissítésekre,,, nagyon jól néz ki. Tetszik...DE a vendégaccnt eltűnt
Minden alkalommal, amikor elindítom ezt a játékot, és amikor betölti, ismételten betöltődik a spam, és nem tudom folytatni
ez a játék teljesen szórakoztató! Nincs késés, nincsenek hibák, a szórakoztató rész az, hogy kihívj és harcolj más diákokkal, hogy díjakat szerezzenek, hogy diákja magas szintre és erőre tegyen szert, és jelmezbe öltöztesse a játék szuper szórakoztató, és azt tanácsolom, hogy játsszon vele.
frissítse a mosdót.
Nagyon jó volt, de ha bejelentkezel egy másik gmail/e-mail fiókodba, nem tudsz VIP-et keresni a napi jutalmakban, 5-tel értékelem, ha kijavítod, pls
Nagyon szeretem, de tiltsd le a hirdetéseket és adj hozzá több npc-t, és készítsd el, hogy mindenki gyorsabban jusson szintre
A játék annyira laggy bars....
Régebben szórakoztató volt, de most nem tudok túllépni a betöltési képernyőn. Kérjük, javítsa ki, különben 1 csillaggal értékelem. Szerkesztés: Ezt még nem javítottad, és sok más embernek is hasonló problémája van ezzel a játékkal. Eltávolítottam és újratelepítettem, de még mindig nem tölt be. Szerk.: Már javítva!
0 csillagot adtam volna, mert miért teszed olyan közel egymáshoz azokat az embereket, akik megtámadnak téged a küldetések során, és valahányszor eltalálom őket, egyszerre ütnek le, ez a legrosszabb játék, amit valaha játszottam, és visszatérek a robloxhoz.
Kurvara szar . Aki le tolti az huje
Szeretem ezt, mielőtt 2016 óta játszom ezzel a játékkal, és csak 1 fiókom van, de amikor visszatérek, más fiókom van, most már 23-as szintem van, és amikor megnézem a profilomat, a szintem csak 2 volt, hogyan történt ez?
School of Chaos Online MMORPG Lomu spēles uzwq
A tanár azt az üzit küldte nekem hogy az utamban állasz meg álmos vagyok meg elveszem a pénzt meg hogy nézi a kövér arcomat!!!!! EZ A JÁTÉK KAMERA MINT A BESZÉLŐ ANGELA SZAL ERABOLNAK TÉGED MERT NEKEM TÉNYLEG KÖVÉR AZ ARCOM ÉS AZT NÉZTE MILYEN KÖVÉR SZOVAL NUÉLA CSILLAG! Amugy nem kövér az arcom
NAGYON SZÉP JÁTÉK IMÁDOM ÉS NEM FOGYASZI SOKAT AKKUMULÁTORT
Olyan sokáig játszottam ezzel a játékkal. Vannak 2015-ös tárgyaim. Van egy házi kedvencem. Most a házi kedvencek "fejlődésben" vannak, pedig évekkel ezelőtt használtam őket. A zombik teljesen elpusztítottak, még akkor is, amikor megpróbáltam dühöt használni. Egyszerűen nagyon összetört érzés. Szomorú, hogy a kedvenc rpg-m alapvetően feledésbe merült.
ez egy jó ötlet és egy jó játék, de az alacsony grafikus emberek
Jó játék a lol
Bendy in Nightmare Run Arkadne igre gcs
Az összeolvadás tönkretette ezt a káosz iskoláját, és tönkretette a 3 év nehézségeit
Hiába ütöttem a másikat nem ment élete nekem meg mindig lement ha ütöttek és még semmit sem lehetett volna értelme csak mész és boxolsz ezekkel a hajléktalan kinézetü emberekkel
Yo az egyesítés óta a valaha volt legnehezebb küldetést éltem át. Tudod minimalizálni a maffia fegyveres kárát? Nagyon nehéz.
kedvencem
Jó, de kicsit szar. Az emberek nem igazán viselkednek úgy, mint egy barát, ha barátod velük, és egyszerűen megölnek
szép, de nem tudatos
A jó játék, de nagy probléma, nem lehet játszani, azt mondta, hogy kérem a karbantartást, és azt mondta, hogy egy perc múlva a cuopel 3 napja nem tud játszani
Szarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a legrosszabb játék térben a zombik annyira idegesítőek és a kukucskálók is harcolni próbálnak veled bocs, de erre a játékra szavaztam: %0, ez nagyon undorító, bár vannak rossz dolgok a játékban, ha állsz egy kicsit nem mozdulsz egy nagyon rossz dolog megmutatja neked
Ez extrém jó. Igaz szar nem grafika de a játék tökéletes. Köszönöm a játékot a tervezőknek 💜💋
Amikor először megláttam, tetszett, így megvettem, de amikor elkészült, azt mondta, hogy nem, nem tudod megszerezni, ezért megpróbáltam újra, hátha működik.
Szórakoztató játék nagyon addiktív, meg tudod javítani a fosztogató blokkolókat, hogy minden felszerelési elemen működjenek, néhány ritka tárgyamon nem tudom használni.
School of Chaos Online MMORPG رول پلیئنگ uib
2/10 Tedd meg a legjobbat a pvp mechanikával.
Klassz alkalmazás 😍 imádom. Egy probléma. Ez csak a késés, még csak nem is panaszkodok, mint a legtöbb commet, de még mindig klassz alkalmazáshiba🙂
Van egy hiba, ahol ugyanazok a kínai csirkék küldetések, kérjük, távolítsa el vagy javítsa ki, akkor 5 csillagra leszek.
A játék nagyszerű és minden, de elfelejtettem az egészet, amikor új telefont kaptam, így visszatöltöttem, de nem tölt be. mindenképp ki kell próbálnotok!
A legjobb jatek !
... Pontok: (3662); Változat: (1.835); RSS: (+); Árak nyomon követése. Listához ad. További információ a School of Chaos Online MMORPG-alkalmazásról.
A Love Stories nem válaszol
Nem tudom, hogy ez valami bug vagy valami, de amikor megnyitom a játékot nem tölt be és 0%-on marad, majd azt írja ki, hogy devicenospace de nekem van olyan 50gb...
Annyira jó volt, de nem olyan jó, kicsit késés volt, amikor sétálok...... szóval tudom, hogy az én hibám, mert annyi fájlt tárol a telefonom