Post by licanenquidram on Feb 8, 2022 15:47:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Talking Ginger Hiburan nqp
Το μισώ 👎 πάρα πολλές διαφημίσεις και φορτώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!! ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. Εάν έχετε μικρά παιδιά που πρόκειται να παίξουν αυτό το παιχνίδι, απλώς πείτε τους να μην κοιτούν αυτά τα φρικιαστικά μάτια ή απλώς ΜΗΝ το κατεβάσουν 😣
Οι διαφημίσεις συνεχίζουν να προβάλλονται. Τόσο δύσκολο για το παιδί μου να παίξει
Διαφημίσεις ξανά....,..,.;.;.;.;.;.
Καλή εφαρμογή που δεν θα χάσετε
Παιδια οσοι πιστευετε οτι δεν μας παρακολουθουν δειτε στις φωτογραφιες προσεχτικα τα ματια του και θα δειτε οτι ειναι ενας γερος σε ενα μαυρο δωματιο με καμερες και ηχογραφικα.ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πολύ γλυκόυλη μ'αρέσει παρά πολύ μου αρέσει.πιο πολύ έτσι πως κάνει όταν τραβάω το κωλόχαρτο.
Είμαι έκπληκτος μετά την εμφάνιση της εικόνας. Επειδή, έχω παίξει πρώτα το Talking tom ginger 2. Σε εκείνο το παιχνίδι, υπήρχε μόνο για φαγητό, αλλά σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχει μόνο μπάνιο. Γι' αυτό, λοιπόν, έδωσα όλα τα αστέρια.
Καμερες που. Να παρει
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο χαριτωμένο και εύκολο στη χρήση
Σιγά το παιχνίδι έχω δει και καλύτερο!!Α και είδα τον άνθρωπο στα μάτια του Ginger!!Έχει κάμερες αυτό το παιχνίδι μην το κατεβάσετε!!
Αυτό το παιχνίδι τζίντζερ είναι πολύ αστείο και είναι επίσης χαριτωμένο, η μικρή γάτα που είναι μικρότερη από το να μιλάει είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι 🎮
Μακάρι να μπορούσα να του δώσω 0 βάλε Δεν μπορώ τα πράγματα που λένε οι άνθρωποι είναι αληθινά ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Κοιτάζω τις φωτογραφίες που τράβηξαν χαριτωμένα αλλά όταν έπαιξα είδα έναν άντρα σε σχήμα σώματος με λευκή μάσκα και όταν βουρτσίζεις τα δόντια του μπορώ να δω ένα παράθυρο επίσης όταν έγινα μέλος μου έκανε να έχω μικρόφωνο και είπα όχι ΜΗ ΣΥΝΙΣΤΩ
Είναι αλειθέα έχει κάμερες και αυτό αλλά και ο Τομ και η Άντζελα όμως έχει βρεθεί τρόπος για να μην βλέπεις κρύβεις την εσωτερική κάμερα με ένα αυτοκόλλητο και έτσι ο τιπος Δεν σε βλέπει ... Γιατί σε βλέπει από την κάμερα δεν μπορεί να δει μέσα από το ταμπλετ ή κινίτο σου και έτσι παίζεις αυτά τα παιχνίδια άφοβα ☺☺☺!!!........
Είναι πολύ ανατριχιαστικό γιατί στο αριστερό του μάτι, αν το κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε αυτό που μοιάζει με λεπτό άνθρωπο. Πολύ ανατριχιαστικό παιχνίδι
ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά εγκαθίσταται πολύ αργά αυτό είναι το κακό σε αυτό το παιχνίδι, οπότε μπορώ να δώσω μόνο τρία αστέρια
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι κάποιος το χακάρει. Όταν περιστρέφετε το ρολό τουαλέτας, μπορείτε να δείτε ένα ντουλάπι με ένα φυτό γλάστρας στο ντουλάπι. Μερικές φορές την επόμενη μέρα, όταν το παίζω, μπορώ να δω ένα σκοτεινό περίγραμμα ενός ατόμου που κάθεται εκεί και περιμένει. Όταν άνοιξα το μικρόφωνό μου, άκουσα έναν θλιμμένο καταθλιπτικό άντρα να γρυλίζει. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!
Το παιχνίδι είναι αστείο, αλλά αυτό που βλέπω στο βίντεο πριν το κατεβάσω είναι διαφορετικό από αυτό που βλέπω, οπότε μπορώ να δώσω τρία αστέρια
εχει καμερα ιδα ενα υπολογιστη και εναν ανθρωπω μι το κατεβασετσι εινσι επυκινφινο.μαριλενα βουλονε η αντσελα εχει καμερα ειναι τελεια .
Λοιπόν, δεν μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή γιατί στα μάτια του τζίντζερ μπορείτε να δείτε έναν άντρα με ένα μαχαίρι και ένα παράθυρο και μερικές φορές βλέπετε έναν ηλικιωμένο άνδρα σε έναν καναπέ. Πραγματικά δεν μου αρέσει αυτή η εφαρμογή ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία σας!!
Καλο ειναι
Έχει κάμερες στα μάτια του και σε κατασκοπεύει. Μην το κατεβάσεις
αυτό το παιχνίδι είναι χάλια που μπορώ να δω κάποιον στα μάτια του. Είμαι σίγουρος ότι μια αντανάκλαση δεν έχει κάποιον να σε κοιτάζει. Σας συνιστώ να μην αποκτήσετε αυτό το παιχνίδι, αν σας αρέσει ο κόσμος να σέρνεται στα πράγματά σας.
Talking Ginger বিনোদন cbz
Καλοοο !!
τελειο
Παιδιά προσέξτε πολύ έχει κάμερες και αυτό το γαμ*** παιχνίδι και η talking Angela 😡προσέξτε τα παιδιά σας
Θα έδειχνε τη νέα έκδοση του talking ginger, αλλά στην πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι η παλιά έκδοση
Αυτή είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ εκτός κι αν θέλετε να σας παρακολουθούν όπου κι αν πάτε και θέλετε να πεθάνετε!!!
Kiyaxte
Παδια προσοχη εχει καμερες ειδα ενα μπαλκονι μην το κατεβασετε ποτε!!
Υπέροχο παιχνίδι γατούλας και μερικές φορές ενοχλητικό... 5 ΑΣΤΕΡΙΑ!!!
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Puzzel zqxd
Καλα ρε παιδια τοσο τυφλα ειστε δεν βλεπετε στη φωτογραφια που πλενει τα δοντια του ενα ολοκληρο μπαλκονι στα ματια του και μετα λετε οτι λεμε βλακιεσ
Ευχαριστώ σε αυτούς που είπαν να κοιτάξω την πρώτη εικόνα γιατί είδα τον κολόγερο και φαίνεται πάρα πολύ!Θα το σβήσω τώρα αμέσως. Αντε θα του κανω μυνηση του κολογερου θα δει αυτος!!!!!!!
Παιδιά μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι γιατί μια φίλη μου που το κατέβασε της έστειλαν μήνυμα από αυτό το παιχνίδι πριν ένα μήνα και της είπε κάτι ότι θα βρουν τη διεύθυνση της και θα την κλέψουν. Και τότε το έσβησε αμέσως πολύ μεγάλη προσοχή στον tom,angela,στο γατάκι και στον σκύλο... Είναι πολύ επικίνδυνο.... Αυτά τα άσπρα στα μάτια τους είναι ιδιαίτερες κάμερες για να φαίνονται σαν μάτια αλλά είναι ΚΑΜΕΡΕΣ που καταγράφουν σε βιντεο . .. Μην το κατεβάσετε εγώ το κατέβασα για 15 λεπτά μόνο.👎
Μου αρέσει… αλλά είναι αρκετά επικίνδυνο για τα μικρότερα παιδιά. Γιατί αυτό το άτομο στα μάτια του τζίντζερ....