Post by licanenquidram on Feb 8, 2022 16:15:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک پول نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
من نمی توانم به دنیای دوستانم بپیوندم و آنها نمی توانند به دنیای من بپیوندند. همه چیز خوب کار می کند اما من این بازی را برای بازی با دوستانم خریدم. این ناعادلانه است.
برنامه دچار اشکال می شود و به شما دستور حذف نصب می دهند و سپس تمام سکه های خود و همه چیزهایی را که خریداری کرده اید از دست می دهید. تماس با آنها برای اصلاح غیرممکن است. سپس دوباره همه را میخرم و بدون نصب مجدد با مشکل دیگری مواجه میشوم (پیشفرض تنظیم مجدد) سپس مودها و نقشههای خریدهای داخل برنامه حذف میشوند.
این بازی خیلی عالیه من می توانم هر چیزی را که می خواهم بسازم، می توانم با برادرم چند نفره بازی کنم، می توانم از resourcepack/mod استفاده کنم، می توانم سرور بازی کنم، و دوباره یکی را می دانید؟ این بازی بیشتر به روز رسانی می شود. با تشکر از ساخت این بازی... و بله، من نسخه جاوا را خریداری می کنم. این دو بازی ویژگی های متفاوتی دارند. من می دانم که نسخه ایکس باکس، پلی استیشن 3 ادیتون، و دوباره وجود دارد. خوب من فقط می خواهم از ساخت این بازی تشکر کنم. شما را در به روز رسانی جدید می بینیم
Wierd، معلوم شد این فقط دستگاه من است که با PE عجیب عمل می کند. دستگاه من اخیراً به تنظیمات کارخانه بازنشانی شد (بدون دلیل btw) و Minecraft کار می کرد، اما به دلایلی minecaft در فایل های من نشان داده نمی شد، من کاری را انجام دادم که هرکسی انجام می داد و حذف نصب و دوباره نصب کردم، اما خراب شد، خراب شد و موارد دیگر خراب شد. بنابراین از روی کنجکاوی، واقعیت را بازنشانی کردم و حدس میزنم چیست؟ بازگشت به کار به غیر از آن بازی خوب، من فقط یک تدبیر عجیب و غریب دارم.
Minecraft Arcade gzqn
ماین کرافت. بیشتر مردم می دانند که چیست و من بیشتر از آن لذت می برم. فقط حساب ها را اصلاح کنید. گاهی اوقات دنیاهای من را به گذشته میفرستد، پوستههایی را که سفارشیسازی آنها 5 دقیقه طول میکشد را حذف میکند، و این یک اشکال را که IDK شرایط آن است، اما گاهی اوقات میتوانید فقط از میان بلوکها عبور کنید؟ اغلب روی درختان اتفاق می افتد، اما یک بار در Netherrack این اتفاق افتاد و من وسایلم را در گدازه گم کردم، همانطور که در Nether بود. :/ سرگرم کننده، اما حشره دار. برخی از اشکالات خارج از سرگرمی. 3.4/5.0 ستاره
بازی شگفت انگیز کاملا توصیه می شود! قاتل زمان، من و خواهرم همیشه بازی می کنیم و هیچ وقت خسته نمی شویم! یک مشکل، MineCoins. من نمی فهمم چرا باید پول بدهیم. زمانی که من به عنوان مثال Skyblock می خواهم آزار دهنده است. خیلی گران است. ما باید بتوانیم سکه به دست آوریم و شاید گاهی اوقات پرداخت کنیم. لطفا اصلاح کنید، در غیر این صورت کاملا توصیه می شود.
بهروزرسانی جدید، چالشهای سرگرمکننده و ساختهای جالب زیادی ایجاد کرد. حالا بهروزرسانی روباه، روباههای کوچک و نوازشگر و منبع غذایی جدیدی داشت. در نهایت با آپدیت دهکده و غارت، دشمنان جدید و بافت های بهتری به جهان اضافه شد و روستاییان در نهایت ارتقای جدیدی دریافت کردند. در کل این بهترین بازیه به نظر من... من برگشتم و شما بچه ها کار خودتون رو تموم کردید!!! من همه چیزهایی را که روی آنها کار می کنید مانند غارها و صخره ها دیده ام. شما حتی یک تاریکی بسیار منحصر به فرد، ترسناک و عمیق می سازید.
Minecraft Arkade dnbv
لطفاً با پشتیبانی بهتر از کنترلر Stadia به روز رسانی کنید. تنها مشکل این است که وقتی ماشه R2 فشار داده می شود، صفحه کلیدی را باز می کند که بیشتر صفحه را می پوشاند. آن را غیر قابل پخش می کند. لطفا این را وصله کنید همچنین اجناس موجود در فروشگاه گران قیمت هستند.
هر بار که Minecraft را برای مدتی ترک میکنم، من را از سیستم خارج میکند و وقتی میخواهم دوباره وارد سیستم شوم، کد Ghast را به من میدهد، بنابراین باید برنامه را حذف نصب کنم، این حداقل دو بار در روز اتفاق میافتد. شروع به گرفتن واقعا خسته کننده است
نسخه جیبی Minecraft
بازی با موبایل آسان است و واقعا سرگرم کننده است... تا زمانی که همه دنیایی از جمله دنیایی را که ساعت ها و هفته ها و هفته ها در آن سپری کرده اید را حذف کند و نتوانید آن را پس بگیرید، شاید به روز رسانی بعدی شما حذف نشدن mojang کار سخت باشد.
بهتر بوده است. خود بازی با برخی اشکالات جزئی مانند چند نفره که به درستی کار نمی کند خوب است. چی بگم ماینکرافته -1 ستاره زیرا بازی Multiplayer هنوز قابل بازی نیست.
خیلی خوبه
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است، سرگرم کننده و غیره است، اما دلیل اینکه من به آن 4 ستاره دادم زیرا تاخیر من را از اکانت مایکروسافت خارج می کند، من را از سرورها بیرون می کند، اما هنوز یک بازی بسیار سرگرم کننده است.
خیلی خوبه 👍👍👍👌👌👌👌
بازی شگفت انگیز 🤩🤩😁🤩🤩 . خیلی دوست داشته باش تنها مشکل این است که نمی توانم آن را به حساب مایکروسافت خود متصل کنم، حتی اگر مطمئن هستم که یکی از آن ها را دارم. در غیر این صورت، نسخه کامل صفحه نمایش کوچک Minecraft با صفحه بزرگ!
خوب است، اما مشکلی وجود دارد، من نمی توانم وارد حساب خود شوم زیرا همچنان در حال امضای من در یک حساب دیگر است! اسمش جگوار652 بود. اما ایمیل و رمز عبور را فراموش کردم! لطفاً مرا دوباره به سیستم وارد کنید.. و از شر فایل متحرک خلاص شوید! این آزاردهنده است!!!
Minecraft Arkádové vja
این بازی خوبی است اما به دلایلی من را از سیستم خارج کرده است و هر بار که سعی می کنم حتی با اکانت های مختلف مایکروسافت وارد سیستم شوم، کار نمی کند، یک باگ جدید ghast وجود دارد که وقتی برطرف شد به 5 می رسم.
Minecraft Arkade dnbv
بازی شما بد است! به من اجازه نمی دهد در هیچ سروری مانند چیزهای آنلاین بپیوندم... لطفاً این مشکل را در غارها و صخره های به روز رسانی 2021 برطرف کنید. این اتفاق می افتد حس به روز رسانی nether. من نمی توانم اسلات موجودی خود را دریافت کنم، idk اگر باگ باشد یا به دلیل استفاده از تلفن همراه. کمک. ضمنا من فقط از طریق پلی استور میتونم بازی کنم. این را در به روز رسانی وحشی برطرف کنید. یک چیز مود شده وجود دارد که من قبل از مودها دیدم. با یک سر سفارشی. می بینم که روح و آدم برفی است
بازی خوبی است، اما من یک مشکل دارم در دنیایی که بارگذاری آن فقط زمان زیادی طول می کشد، می توانید آن را برطرف کنید
با آپدیت جدید باعث میشه فایل هامون رو جابجا کنیم و سعی میکنم درست میشه ولی من رو وارد نمیکنه.مثلا اصلا. فقط یک کد شبح به من می دهد.
Minecraft یک بازی بسیار خوب و سرگرم کننده است. من از 5 سالگی این بازی را بازی می کنم. اما این اشکال وجود دارد که در آن باران بی وقفه حتی زمانی که سعی می کنم هوا را روشن کنم وجود دارد. لطفا این را اصلاح کنید، زیرا ممکن است واقعا آزار دهنده باشد. اما به غیر از این، این یک بازی واقعا خوب است!
بازی خوب کار می کرد بعد آپدیت شد و الان موقع لود بازی با خطای لایسنس مواجه می شوم. از طریق گوگل پلی استور خریدم.
بازی عالی!!! بچه هایم من را با این بازی آشنا کردند و حالا همه با هم بازی می کنیم. من آن را سرگرم کننده و چالش برانگیز می دانم، اما همچنین بسیار آرام بخش است و استرس را آزاد می کند. من از راه های بی پایان بازی بسیار لذت می برم. این آن را به یک بازی عالی برای کودکان و بزرگسالان تبدیل می کند.
این بازی مورد علاقه من است که صلح آمیز، آسان، معمولی و سخت است که این بازی بیش از 12 سال است که برای رفع لرزش در سنگ بستر غیرممکن است.
انجام تغییر حافظه خارجی جدید دشوار است. من دیگر نمی توانم سطوح سفارشی و برخی از سطوح قدیمی خود را وارد کنم
وارد نمی شود. خطای Pufferfish. دسترسی به فضای ذخیرهسازی مجاز است، دوباره نصب شد.
موکمل
این بازی را خیلی دوست داشتم، اما من یک مشکل دارم و فکر می کنم مانند یک باگ یا idk است، اما همه چیز را امتحان کردم حتی چندین بار برنامه را حذف نصب کردم... به نظر نمی رسد موسیقی پس زمینه را بشنوم یا سی دی را بشنوم مثل همه... حتی روی گوشی جدیدم... هرچی هست لطفا درستش کنید.
من عاشق minwcraft هستم و سالهاست که بازی میکنم، اما مشکلاتی را تجربه کردهام، تقریباً هیچ چیز غیر از پوستهها کار نمیکند. من نمی توانم سرورهای اضافه شده را بازی کنم، نمی توانم دنیاها را دانلود کنم، و نمی توانم بسته های بافت را دانلود کنم. لطفاً این مشکل را برطرف کنید (من از Samsung galaxy A12 btw استفاده می کنم)
اول من عاشق این بازی هستم و انجمن آن شگفت انگیز و فوق العاده است اما بعد از 1.18 بازی همچنان خراب می شود، باید روی هر چیزی که نمی توانم اسکرول کنم دوبار کلیک کنم و فرقی نمی کند که برنامه را کاملا ببندم و از آن نسخه پشتیبان تهیه کنم باز هم برنده شد. اجازه ندهید پیمایش کنم و باعث شود که همه چیز را دو بار ضربه بزنم، من حتی این برنامه را دو بار حذف و دوباره نصب کرده ام و همچنان باعث می شود دو بار ضربه بزنم، لطفاً اصلاح کنید و اگر درست شد به پنج ستاره برمی گردم! همچنین دو ضربه زدن آزار دهنده است.
Mojang Creators من این بازی را خیلی دوست دارم، اما بعد از چند روز هر بار که minecraft را باز می کنم، دکمه پخش و هر چیز دیگری وجود ندارد. صفحه نمایش من فقط پس زمینه است لطفا کاری انجام دهید که می خواهم دوباره MINECRAFT را بازی کنم!
خوب، می بینید که من بیش از یک سال است که Minecraft دارم و حالا، وقتی برای مدت طولانی از برنامه استفاده نمی کنم، روی یک صفحه سیاه می ماند و سپس می گوید باید فایل هایم را بارگذاری کنم، بنابراین این کار را کردم. روز بعد از خواب بیدار می شوم تا بازی ماین کرافت را بررسی کنم و چیزی شبیه به "نمی توان فایل ها را بارگیری کرد" می گوید، بنابراین ماین کرافت را حذف کردم و دوباره نصب کردم، کار کرد تا 20 دقیقه بازی کردم. و بعد میرم مود FNaF رو از دنی فاکس نصب میکنم و دوباره میگه loading files. لطفا این را اصلاح کنید. خدا حافظ!
حساب من هر روز از سیستم خارج می شد و پیشرفت من را ذخیره نمی کرد. از شما می خواهد که فایل را به فایل دیگری منتقل کند. من قبلاً این کار را انجام می دهم اما دوباره ظاهر می شود که از من می خواهد فایل را منتقل کنم. لطفا اشکال را برطرف کنید.
این بازی را برای بازی با پسرم دانلود کردم. خیلی شبیه بازی ایکس باکس است، اما دکمه sneak کار نمی کند.
این یک ستاره 5 خواهد بود، اما پس از 1.18، عقب افتاده ترین تصمیم برای انتقال مکان پوشه داخلی Minecrat به یک مکان کاملاً جدید گرفته شد که یافتن آن در مرز غیرممکن است. من یک دنیای پشتیبانگیری از 2 سال کار دارم که نمیتوانم آن را انتقال دهم، زیرا آنها تصمیم گرفتهاند پوشه minecraft را در جایی پنهان کنند که جو معمولی هرگز آن را پیدا نمیکند. لطفاً مکان را به مکان اصلی خود تغییر دهید. من باید یک برنامه جستجوی فایل خارجی دانلود کنم تا فایل های بازی را که وجود ندارند پیدا کنم 🤔
راستش Minecraft آن چیزی است که واقعاً باید بگویم. Minecraft بازیای است که از سال 2012 بازی کردهام و به راحتی یکی از بامزهترین بازیهایی است که تا به حال دیدهام، زیرا یک جعبه شنی است. هیچ محدودیتی به جز اینکه تا چه حد تخیل شما می تواند گسترش یابد وجود ندارد و این واقعا سرگرم کننده است. به خاطر این بازی من خلاقیت بیشتری داشتم و این باعث شد که بخواهم کتاب بنویسم. بنابراین بسیار سرگرم کننده است و امیدوارم شاهد به روز رسانی های سرگرم کننده بیشتری مانند غارها و صخره های جدید باشم که به زودی منتشر می شود. 10/10 بازی سرآشپزها می بوسند و من فقط آن را دوست دارم
این بهترین برنامه است. الان بخرش! شما باید پرداخت کنید، اما بازی کردن آن بسیار سرگرم کننده است! همچنین بدون ارسال هرزنامه من قبلاً افراد را برای هک و تقلب گزارش کرده ام. تقصیر رویاهایش است نه نه نه! صفحه بارگیری را حذف کنید!!!!! بی فایده است که زمان زیادی را تلف کرد! اگر این کار را انجام دهید، آن را به 5 ستاره برمی گردم. لطفا این به پایین رفتن ادامه خواهد داد
Майнкрафт Аркады upe
این بهترین بازی تاریخ است! من را سرگرم نگه می دارد و می توانم از تخیل خود به عنوان رایگان استفاده کنم! زیرا همه آن ریپ آف های Minecraft دارای تبلیغات هستند و شما به سختی می توانید روی ریپ آف بازی کنید! خدایا شکرت که ماینکرافت ساخته شد!!!!!! و من عاشق آکسولوتل ها و بزها هستم از موجنگ برای اضافه کردن آکسولوتل ها و بزها سپاسگزارم 🐐! و من خریدهای درون برنامه ای را دوست ندارم. شما باید ماین کوین را به صورت رایگان دریافت کنید! و نیازی به پرداخت هزینه بیشتر نیست!
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Darbības spēles sxr
راستش را بخواهید، فقط قلمرو نخرید، ارزش پولش را ندارد. فقط از multiplayer استفاده کنید، دنیاهای جایگزین باگ هستند. و اشکالی وجود دارد که می گوید نمی تواند جایگزین دنیا شود. گاهی دنیا جابه جا می شود اما خیلی وقت ها اینطور نیست. "اصلاح" خوب برای قلمرو.
بازی خوب است اما دوست من نمی تواند به من بپیوندد و بالعکس. من فقط آن را دانلود کردم چون میخواهم با آنها بازی کنم و پس از آخرین بهروزرسانی، دادن 1 ستاره بیهوده است زیرا آنها گزینه افزایش فاصله رندر را حذف کردند. این باید انتخاب من باشد که فاصله رندر ترجیحی خود را تنظیم کنم، نه Mojang
Minecraft Arkādes spēles vywr
ناامیدی بزرگ فقط برای من و پسر عمویم خرید کردم بدون اینکه بدانم باید دور هم جمع شویم و برای بازی به یک وای فای وصل شویم. از آنجایی که خانه پسر عمویم دور است، ما واقعاً نمی توانیم در بازی ملاقات کنیم. و ما باید برای ایجاد یک قلمرو بیشتر هزینه کنیم. فقط باورم نمیشه