Post by kingtoubozahy on Mar 1, 2022 1:10:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ New York Mysteries 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ New York Mysteries 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinę ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ New York Mysteries 4 2022 version ▞▞▞
Paprastai nevertinu žaidimų ir žaidžiu daug jų, bet šis nusipelno dėmesio. Tai vienas geriausių, kokius esu žaidęs, ir jų yra tiek daug.Išsamumo lygis yra nuostabus, o siužetinė linija iš tikrųjų yra prasminga. Taip pat daiktai ir jų panaudojimas taip pat logiški. Mini žaidimai nėra per lengvi, bet ir ne per sunkūs. Negaliu suprasti, kaip gerai apgalvota ir pagrindinio herojaus apranga, labai madinga, lol. Mylėk šį žaidimą.
Mėgaukitės, kol padarysiu 75% & jis pradeda strigti!!
Man buvo malonu žaisti prarastas žemes, taip pat tamsą ir šviesą.. Turiu atvirai pasakyti, kad man tie labiau patinka nei šie. Manau, kad tai gali būti grafika ir siužetinė linija.. Aš vis dar žaidžiu šiuos nes esu ištikimas ir ištikimas žaidėjas.. Ačiū už visus smagius žaidimus🤗
Žemė dingo močiutės svetainėje. Negaliu numesti sėklos, nes nėra dirvos... negaliu eiti toliau
Pažangūs, sudėtingi ir originalūs žaidimai, įdomi istorija ir nuostabi grafika. Tęskite sunkų ir gerą darbą
Žaidžiau visus NY mysteries žaidimus ir mėgavausi kiekviena jų minute. Puikūs darbų kūrėjai. Jei galėčiau, skirčiau tau 10 žvaigždučių.
Tikrai puikus žaidimas, kaip ir visi 5 milijardai žaidimų, kuriuos iki šiol žaidžiau. Siužetai puikūs, galvosūkiai gali būti sudėtingi, tačiau galite naudoti savo užuominas ar apžvalgą, kad niekada visiškai neužstrigtumėte. Negaliu atsigerti šių žaidimų. Labai ačiū talentingiems kūrėjams, gerai padaryta
Gerai žaisti, kol užšąla. Negaliu pajudinti laikrodžio rodyklių. Gaila. Pašalinama.
Myliu!!!! Man patinka visos Niujorko paslaptys ir penkių milijardų žaidimai... Aš žaidžiau juos nugaromis!
Nė vienas iš jūsų žaidimų nebus įkeltas, vieną žaidėte dabar nieko. Kodėl ? Įvertinimas minus žvaigždutėmis
Man labai patinka žaisti jūsų žaidimus. Grafika puiki. Stengiuosi išgyventi be per daug užuominų. Žaidžiu mažame „Android“ įrenginyje, bet dabar esu įstrigęs 18 lygyje (manau). Seifo kodo užuominos mane suglumino, nes turiu regėjimo sutrikimų. Nepadėjo ir užuominų fotografavimas. Labai ačiū už žaidimą. Suvaidinsiu dar vieną tavo. Ar turite patarimų, kaip gauti saugaus kodą?
New York Mysteries 4 ጀብዱ rea
Geras žaidimas
New York Mysteries 4 Aventure vvek
Kai kurie iš geriausių „point-n-click“ nuotykių žaidimų „Android“.
Žaidimas yra geras. Galvosūkiai yra gana lengvi ir nesudėtingi.
New York Mysteries 4 ผจญภัย dwk
Ką tik atsisiunčiau žaidimą, džiaugiuosi galėdamas jį žaisti, bet man atrodo, kad aš verčiau moku už žaidimą, bet jis pakeistas taip, kad reikia mokėti už patarimus, todėl žaidimas man tikrai nėra nemokamas, nes jei taip, jūs neturėtumėte mokėti už užuominos ir man tai labai apsunkina žaidimą, nes jei neturite užuominų, nežinote, ką daryti
Geriausias paslapčių žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau. Padarykite arba sukurkite daugiau. Aš žaidžiau juos visus, bet ne visus žaidimus, negaliu sau leisti jų nusipirkti. Kaip norėčiau, kad galėčiau žaisti visus prarastų žemių, NYM, žaidimus ir palikimą.😭
Man patiko žaidimas, bet ne per daug užuominų, nebent perkate monetas. Dienoraštis tikrai nėra tam, kad galėtumėte sekti įkalčius. Vidiniai žaidimai yra labai sunkūs, turėjau panaudoti visas pirktas monetas, kad praleisčiau daugumą vidinių žaidimų. Mėgstate, kad žaidimų dizainas atrodo tikroviškas.
Klaidos sukelia daugybę klaidų, išjungiančių puslapį ir jūs beveik ten, jie išnaudoja galimybę...... Taip, pone.Traukinio galvosūkis automobilio bagažinėje yra smegenų trupintuvas, nemanau, kad dabar tinkamas laikas sugadinti mano smegenis, sėkmės jums visiems, aš baigiau šį žaidimą
Man patinka grafika ir stengiuosi viską rasti
Kai kurie galvosūkiai beveik neįmanomi be gudrybių, tačiau žaidimas yra aukščiausios kokybės lentynoje 💖
Labai patiko šis žaidimas, kol atėjo laikas projektoriaus ekranui!!! Pašalinta dabar, tikrai apmaudu, kad taip toli ir negaliu eiti toliau dėl gedimo,,, sutvarkykite, prašau!!!
Puikus žaidimas atsisiųsti nemokamai. Istorija yra linksma ir galvosūkiai yra geri. Visa tai verta žaisti
Man patinka žaidimas. Kai nuėjau į kitą vietą, pamačiau klouną... Siaubo klouną. Kai nuėmiau balionus nuo kelio, pamačiau, kaip klounas pabudo ir pajudino akis 🥺😟😨😰😫😢😢 baisu.
Tai buvo nuostabus žaidimas. Jūs tikrai turite viską išsiaiškinti, be to, kartais, kai manote, kad įveikėte galvosūkį, jums trenkia dar vienas ar du! Buvo nelinksma manyti, kad gausi tai, ko tau reikia. Bet apskritai man tai patiko.
Kaip ir ankstesni 3 žaidimai, šis buvo reklamuojamas kaip nemokamas, bet kai tik baigiau pirmąją sritį ir buvo sukurtas maro gydytojas, žaidimas norėjo sumokėti 5,99 GBP, kad atrakintumėte likusią dalį. Aš nemoku žaisti, net neperku monetų, todėl turėjau pašalinti. Labai apmaudu, nes man labai patiko pirmieji 3.
Color Switch Arcade sijk
Geras žaidimas, kai kuriuos įkalčius sunku gauti, vieną ar du kartus ketinau pasiduoti, bet sunaudoju visus savo žetonus vienam išleidimui, kuris buvo saugykloje. Bet įstrigo.
Noriu susigrąžinti pinigus! Dešimt kartų įvykdžiau „IŠJUNKITE DĖLĖS DĖLĮ“ saugykloje ir bandžiau paspausti atstatymą ir raudoną mygtuką. Bet tai niekada neužregistruoja, kad aš tai padariau, nesvarbu, ką aš darau. Išleidau 6 USD monetoms, kad galėčiau eiti toliau, kai baigiau tik 25 % žaidimo. Prašau pataisyti tai arba grąžinti mano užuominų monetas? Prašau. Kristy lusthaus
New York Mysteries 4 Adventure zsz
Nemoka už užuominas
Labai paprasta, palyginti su kitais. Pavyko apsieiti be perėjimo, išskyrus seifo kodą.
Puikus zaidimas. Mėgstu šią seriją. Kai kurios dalys yra šiek tiek sudėtingos, bet apskritai tikrai malonios.
Puiki pramoga. Sudėtingi galvosūkiai, gera grafika ir grėsminga istorija, sujungianti visa tai.
Labai įdomu