Post by tapivisubttu on Mar 15, 2022 1:31:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu–חית המחמד הוירטואלית שלי ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu–חית המחמד הוירטואלית שלי IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגדילים את הזהב ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu–חית המחמד הוירטואלית שלי 2022 version ▞▞▞
מישחק מושלםםםם😍😜
אני אוהב את המשחק הזה אבל יש לו תוספות מסוימות אבל זה בסדר 😘😘
זה לא יאפשר לי לשחזר את הרכישות שלי בטלפון החדש שלי.
זה משחק טוב, זה יהיה נחמד יותר אם עוד דברים קטנים היו בחינם
אחלהההההה של משחק
😍😍😍😍
לגרום לו לבכות במיטה וכשאתה לא מאכיל אותו
המשחק הזה הוא הטוב ביותר שיש הרבה דברים שאתה יכול לעשות. אתה יכול אפילו לאפות לחם שזה הכי טוב. לא בכל המשחקים יש אותו דבר. אם אתה ילד או נער, המשחק הזה יגרום לך לאהוב שוב. זה לא רק דואג לו אלא שאתה יכול גם לשחק איתו אפילו בחלומות שלו. בנוסף, אתה צריך להוריד את המשחק הזה היה לי את המשחק הזה יותר מ-3 שנים ואני אוהב אותו אז אם זה עונה על השאלה שלך אם אתה צריך להוריד. התשובה שלי היא כן כדאי
החתול הזה חמוד יש במשחק הזה דברים הרבה
החתול הזה חמווווודדד 😍😍😍
משעמם לי בחמש הדקות הראשונות אבל אני לא אוהב שאומרים לך מה לעשות
Winner Soccer Evolution Sportgames aee
לילה טוב ואהבה ואהבה, גם אתה אוהב אותי באותה צורה
זה ממש כיף ממליצה לכולם .😽😽😽החתלתול ממש חמוד.
זה היה להתמכרות. חוזר על עצמו מדי. מְשַׁעֲמֵם.
Bubbu – My Virtual Pet Cat Hygge doa
בדרך כלל אני לא בטוח מה לשטוף כדי לשטוף את המידע במסמך הזה מכיוון שאנחנו צריכים עוד קצת כדי להגיע לחדר הרחצה והנה לאתר ולהנה את זה לרחצה והנה כמו שיש לנו עכשיו והנה השנייה הפוך עד הסוף עד התוצאה הסופית בסוף שלי לשטוף בבקשה והנה על כמה דברים ולהנה את זה קצת למטה ולהנה את זה לשירותים והשאר לא ייצא טוב ולהנה 5555 יהיה אותו דבר עבור ילדים לראות את כולכם ובלילה אחר
אני אוהב את זה וזה ממש טוב לשחק כי הוא לומד לטפל בחיות מחמד אבל במשחק זה כמו בני אדם אבל עדיין טוב. הייתי נותן את זה לילד שלי אם הייתי בן 32 אבל אני בן 8. אם לילד אין חיית מחמד הם יכולים להוריד את המשחק הזה bubu and duddu הוא מ- bubadu האהוב עליי.
אני חושב שהוא צריך להחזיר את ההוספיטל כי כולם מתים בגלל העדכון החדש שיש לך ואני אוהב את המשחק איתו אבל בגלל זה נתתי לו רק 2 כוכבים 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠❤️
נהגתי לשחק כשהייתי בן 3-4 באותם ימים היה לי כל כך כיף עכשיו אני בן 8 אתה יכול לעשות כלום!!!!! אני שונא את זה 😡😡😡 😡 בבקשה הסר את זה
ביצים ואופס?
אני אוהב את המשחק הזה כי חתול הבובה, אתה יכול להוסיף עוד משהו?
אנא הוסף עונות כדי שיהיה שלג או גשם והלילה והיום זהים. בבקשה!!!!!הוסף עוד בית חולים!!!
אני אוהב את המשחק אבל הלוואי שיהיה מצב mutiplayer כי בלי חברים אתה לבד.
זה משחק טוב ומעניין אני אוהב את חיית המחמד שלי Bubbu אחותי אהבה אותו מאוד תודה שהכנת את המשחק הזה תמשיך ככה.😊😘
חוויתי את זה בטאבלט שלי אבל בטלפון שלי זה קצת איטי להוריד אבל אני עדיין נותן לזה חמישה כוכבים כי זה נראה כל כך חמוד והחתול המקסים חסר בית אז אני קורא את זה
לוקח הרבה זמן לישון אבל חוץ מיזה משחק מושלםםםם😍😘😘😘
זה המשחק הכי גרוע
הגעתי לשלב 27 ומחקתי שעמם אותי עד שלב 20 מאוד מאוד היתלהבתי אבל זה שעמם אותי וגם את החברה שלי ובהתחלה שנינו חושבים שזה נדיררררר ובסוף זה שעמם אותנו
אני לא יכול להוריד את זה למה
מאוד נחמד אני משחק את המשחק הזה קודם אני חושב שזה גם הולך להיות משעמם אבל מאוד מדהים
הלוואי והייתה אפשרות לחשבון להיכנס מחדש :c שיחקתי לפני זמן מה והגעתי די רחוק אבל עכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש. זה ממש מבאס אותי כי רכשתי דברים בשני המשחקים עכשיו. שמתי לב שהרופא ומשחקי השיניים הוצאו:/ אלה היו האהובים עלי!
Bubbu – My Virtual Pet Cat Fritidsspill usng
זה לא טוב כי זה רוצה להוריד הרבה. התלהבתי מהמשחק הזה אבל זה לא דאלונד. אז הבקשה שלי המשחק הזה דורש pless
וואו המשחק הזה בצביעה מדהימה של ציפורניים הוא וואו תודה👌
נחמד וכיף אבל קצת מעצבן... פשוט באיזשהו שלב נמאס
אני אוהב לשחק במשחק אבל קשה לשחק אבל אני חושב שזה משחק טוב ☺️☺️😉👋
כל כך אהבתי את המשחק הזה, זה עשה לי את היום כשיש לי מצב רוח רע כל הזמן. בלי המשחק הזה היום שלי יהיה אסון או אפילו גרוע יותר, אני ממליץ לך לשחק את המשחק הזה כי המשחקיות שלו מהנה והגרפיקה טובה ולבסוף המשחק הזה הוא מוריד מתחים עבורי. מומלץ מאוד לכבות את חיבור האינטרנט שלך אם אתה רוצה להימנע מהוספות.
אני משחק בזה כבר הרבה זמן. זה השתנה בהוספת מודעות נוספות. אם הנכדה שלי הייתה משחקת בזה היא הייתה לוחצת על המודעות בהאכלה ובסלון אם היית משחק עם הכדור. אני חושב שאתה מנצל את הידיים הקטנות שרוצות להקיש על הכל על ידי הצגת מודעות שאתה יכול ללחוץ עליהן. כל כך מאוכזב היה משחק מהנה.
המשחק הזה כל כך חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכיף הם המון מיני משחקים והחתול חמוד מאוד כדאי לכם לנסות את זה
אובונטו זמן טוב לדבר איתו ובלי להיראות קצת יותר ג'ואו ו
אני כל כך אוהב את המשחק הזה אבל אני לא יכול לפתוח משחקים אחרים כי הוא כל כך יקר.
הפוך יותר מעניין והוסף כמה דברים קסומים של נסיכים
אני אוהב אהבה אוהב את המשחק הזה הוא משמח אותיO:-😂💕😍
משחק מושלםםםם יש מלא דברים שאפשר לעשות עם החתול . אפשר לעצב את החתול להיסתטובב עם העולם ועוד מלא דברים סופר כפיים🙉🙉🙉🙉
המשחק טוב ..אבל בשביל עוד מגוון במשחק הזה אתה צריך לשלם..... ברצינות במשחק של ילדים....
זו אפליקציה מאוד מגניבה וחמודה מאוד! אני לגמרי נהנה מזה ואני ממליץ לך על זה, הוא חתול קטן וחמוד מאוד אני נהנה מהדבר שבו הוא מופתע או שמח, אני בטוח שתאהב את זה יותר מאשר טוב זה לא קשה לגרום לו לעשות דברים בכלל זה מאוד נחמד לתקשר עם חברים אחרים ולבדוק את הבתים שם, בנוסף אתה לא יכול להוציא הרבה כסף בכלל על אוכל אם אתה פותח את המגירה או הווילון של החברים שלך או אפילו את המגירה והווילון שלך תפתח את זה בזמן אוכל משחק טוב ואתה.
זה משחק נחמד אבל bubu הוא די מצב רוח.
המשחק מאוד כיף...... אבל לפעמים הוא משעמם אבל זה משחק טוב אז הורד אותו
זה משחק ממש כיף 💗💞
מתוקי תורידו
נא להחזיר את מערכת הגיבוי של Google Play Games!
אני ממש אוהב את המשחק הזה...bubu הוא כל כך מקסים...אני מאוד אוהב להשתמש בספא...אבל אני מקווה שתיצור עוד מקומות כמו בית חולים...ומשחקים חדשים כמו שחמט...בסדר😉