Post by tapivisubttu on Mar 15, 2022 1:40:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Turtles: Legends 2022 version ▞▞▞
Turi 32 gb ir rodo kad vietos neuztenka
Gieras niesumku idumus zaidimas:D
닌자터틀: 전설 롤플레잉 pff
smagus žaidimas, bet gerų/naujų personažų labai sunku nusipirkti, todėl jis greitai pasidaro
Gerai. Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet turiu taupymo problemų. Kodėl vienintelis būdas sutaupyti, facebook. Aš nedarau facebook. Ir dabar negaliu perkelti savo žaidimo į naują telefoną. Išleidau daug pinigų ir visa tai buvo švaistymas, nes turiu naują telefoną ir neturiu „Facebook“. Pridėkite „Google Play“ kaip išsaugojimo parinktį. Atnaujinimas, po 1 metų ir vis dar nėra „Google Play“ išsaugojimo parinkties. „Facebook“ šlykštus, pridėkite kitą būdą, kaip išsaugoti mano pažangą.
Puikus žaidimas, man labai patinka laužyti kortų paketus ir lyginti komandą. Be galo patinka, kad galime gauti klasikinius vėžlius ir originalius vėžlius iš pirmųjų komiksų. Tikiuosi pamatyti daugiau veikėjų iš Tmnt istorijos. Įsivaizduokite klasikinį „Rat-King“, klasikinį odinį galvos apdangalą, net kai kurie originalių filmų personažai taip pat būtų puikus papildymas. Tęsk gerą darbą!
Jis daug kartų uždaromas. Tai mane tiesiogiai išstumia iš žaidimo. Tai didelė šios programos klaida. Prašau išspręsti. Kitaip geras žaidimas.
Labai geras žaidimas, bet tapjoy turėtų būti uždraustas dėl netikrų atlygių. Visai neseniai įvykdė užduotį ir negavau jokio atlygio. Ir tai jau ne pirmas kartas. Bandžiau su jais susisiekti, bet viską, ką gaunu į savo el. paštą, jie patikrins. Žaidimo kūrėjai turėtų dėl to susirūpinti, nes kitą kartą žmonės nustos jį žaisti dėl šio bjauraus tapjoy.
Planner 5D: Design Your Home ไลฟ์สไตล์ wvu
Kartą turėjau šį puikų žaidimą, bet turėjau paleisti iš naujo. Yra keletas niuansų, kuriuos būtų galima papildyti, nes ji buvo 5 serijose, todėl ji yra labai svarbi. Be retro mutageno, turėtumėte leisti jam išlyginti simbolius ir kiekvieną kartą atgausite pusę mutageno. Taip pat turėtumėte leisti žaidėjams pakeisti 100 mutagenų į 1 „greenback“, bet apskritai tai yra nuostabus žaidimas
pats žaidimas yra puikus, bet JŪSŲ kortelių paketų kainos, ty 70 svarų sterlingų, yra visiškai juokingos, jei jos būtų pigesnės, rekomenduočiau jas nusipirkti, nes mano 8 metų vaikui kodėl turėčiau mokėti tokias kainas už vaiką… pataisykite tai pokštas, koks brangus šis žaidimas yra aiškus užmokestis už žaidimo tašką..... PAtaisykite, godūs žmonės, suaugusieji negali sau leisti tokių kainų, jau nekalbant apie vaikus.
kovų metu reikia daugiau sfx... nesvarbu, kad atsisiuntimo metu jėga užsidaro....
Kvailas
Žaidimas yra įdomus, bet jūsų pažanga nebus išsaugota. Turėsite pradėti iš naujo. Smh Pašalinkite.
Veikė gerai, o tada neveikia. Ši programa užšąla mano telefoną kiekvieną kartą, kai ją paleidžiu maždaug 20 sekundžių. Redaguoti. Užšaldymo problema buvo išspręsta, tačiau žaidime / programoje dabar yra dar viena žaidimo gedimo problema. Negalite nieko liesti ekrane, nepaliesdami to, ką iš tikrųjų bandote paspausti, kairėje pusėje. Taigi greito mūšio varianto kovos metu iš esmės neįmanoma pradėti.
Geriausias TMNT žaidimas programų parduotuvėje! Daug geriau nei kitų kūrėjų konkurentai.
Supratot bet geras
Šio žaidimo problema yra ta, kad kiekvieną dieną žaidimui reikia atsisiųsti 386 MB papildomų žaidimo duomenų, kad būtų galima žaisti, kodėl?? (po šių nuolatinių papildomų atsisiuntimų jie nėra žaidimui naujiena) Simbolių stiprinimas ir naujų gavimas užtrunka ilgai. Žiūrėkite vaizdo įrašus, kad gautumėte nemokamų kortelių paketų, mutageno ir kitų dalykų. Tai geras žaidimas, bet išspręskite šias problemas, ypač kasdien atsisiunčiamus papildomus 386 MB žaidimo duomenis per dieną.
Man tai neveiks, kad jis visada trikdo ir visada bus piktas
Šis žaidimas yra geras, bet erzina, kai jis atsisiunčiamas per 2 valandas, nes jis sako, kad papildomai atsisiunčiama, todėl labai norėčiau, kad šis žaidimas būtų atnaujintas, kad atsisiuntimas neužtruktų tiek daug laiko.
Gerai, bet per daug įkeliama, kai žaidžiau nulaužtą versiją, ir per daug atsilikimo... ir man nereikia papildomo atsisiuntimo šiam žaidimui, plz išspręsti.
Sht žaidimas nešvaistykite laiko, kodėl, bet kai prisijungiu kas 10 minučių, jis tiesiog sako klaida, mane išmuša ir vėl prašo prisijungti prie Facebook
Smagu, bet jei neturite pinigų, tai bus lėta.
Turi potencialo, kelias į daugybę klaidų. Žiūrite vaizdo įrašą, kad gautumėte nemokamų prekių, kad už savo laiką nieko negautumėte. Sušalau 5 kartus per dvi dienas, kai žaidžiau.
Man patiko žaisti šį žaidimą. Tai tiesiog, kad mes nedd duomenų. Ar galite padaryti taip, kad daugiau nenaudotumėte duomenų.Tai turėtų būti nemokama
Ninja Turtles: Legends ایفای نقش zyaz
Geras žaidimas su gerais personažais ir grafika, tačiau būkite pasiruošę sunkiai šlifuoti visą žaidimą, įskaitant visas kasdienes užduotis ir įvykius. Gaila, nes kažkur yra malonus žaidimas.
tikėjausi ko nors geresnio, grafikos kokybė prasta, vartotojo sąsaja persidengia, žaidimui reikia daugiau dalelių efektų ir garso, man patinka mini žaidimas, kol atsisiunčiamas skyrius
Labai fainas žaidimas 5=5
Gerai šaunus žaidimas
Dėl kažkokių keistų priežasčių mano žaidimas iš naujo nustatytas ir neleidžia man prisijungti, kad patekčiau ten, kur buvau, o dabar vėl turiu pradėti nuo nulio.
Tai nėra blogai. Panašiai kaip ir kiti tokio stiliaus žaidimai. Iš esmės visi simboliai galimi naudoti. Jokių atnaujinimų nuo 2017 metų pabaigos, dabar 2019 metų pavasaris... Kas čia per nesąmonė? Visiškai NĖRA garso fx...tik muzika...daugiau nesąmonė. Juokingos kainos, jei mėgstate mokėti, kad būtumėte į priekį. Tai smagu tik labai trumpą laiką, tiesiog pamatyti veikėjų sugebėjimus ir galbūt perskaityti istoriją, o kitu atveju tiesiog slinkti, kad būtų geresnis žaidimas, kurį būtų galima lengvai rasti.
Tai geras žaidimas, jame tik daug kas negerai 1. Jūs turite turėti Facebook paskyrą, kad galėtumėte pavadinti save, 2. Jūs negalite perkelti savo paskyros iš vieno įrenginio į kitą, trečia, nemokamų pinigų siūlymas neveikia ir daug daugiau, bet Man jų daugiausia reikia, kad sutvarkyčiau duomenų perdavimą, tai viskas, ko man reikia, tada duosiu jums 5 žvaigždutes
Man reikia skirtingų garsų skirtingu metu, skirtingų žaidimo segmentų. (Pavyzdys) Kai vienas veikėjas kovoja, aš noriu išgirsti kovos garsą, muzikos garsą ir foninių kovotojų garsą
Man labai patinka žaidimas, tik norėčiau, kad jie pridėtų daugiau simbolių
Dabar žaidžiau šį žaidimą išjungtas ir įjungtas maždaug 6 metus ir beveik visi veikėjai buvo atrakinti, dauguma jų maksimaliu lygiu, o dėl gedimo praradau viską, ką mokėjau už mėnesinį abonementą ir viskas, ir vieną kartą jis sugedo. praradau viską, o šio žaidimo kūrėjai per pastaruosius kelerius metus man dar negrąžino žinutės, kad pasiūlytų kokį nors paaiškinimą, o kai bandau parašyti žinutę ar net paskambinti, visada atsiduriu aklavietėje. jokios pagarbos
Epas žaidimas
Ninja Turtles: Legends Rollespil nxhv
Ninja Turtles: Legends Hry na hrdiny rosk
Prisilietimo tikslumas turi daug galimybių tobulėti.
Tai puikus žaidimas, tačiau turnyre yra klaida. Žaidimas baigiamas renkantis sąrašą arba kai kovojama turnyre.
Ninja Turtles: Legends משחק תפקידים xhot
Buvo šaunu. Manau, kad turėtumėte turėti galimybę pasirinkti pirmąjį veikėją. Tai suteikia žaidėjui asmeniškesnę malonią patirtį, nes jūs turite padaryti labai daug, kad galėtumėte žaisti su tinkamu personažu. Jei man patiko bent 1 simbolio ID, būčiau pasilikęs žaidimą. Dėl to aš jį ištryniau. Atsiprašau.
Man patinka šis žaidimas, bet turiu keletą problemų. 1. Noriu sužaisti PvP rungtynes, bet kai renkuosi savo personažus dėl kokių nors priežasčių jis užstringa, tada turiu palaukti 10 ar daugiau minučių. 2. Šiandien pažiūrėjau ir ten buvo parašyta Usagi Yo Jimbo, gauk dabar. Kai spustelėjau gauti dabar, buvo rašoma, kad netrukus pasirodys didžiosiomis raidėmis. Vienintelis dalykas, kuris man patinka šiame žaidime, yra tai, kad Super Shredder ir Usagi Yo Jimbo skamba kaip labai reti personažai.
Žaidimas yra įdomus, bet kai turiu atnaujinti, kartais reikia pabandyti dar kartą ir jis paleidžiamas iš naujo. Nors tai šaunus žaidimas su vėžliais nindziais, jis tiesiog blogas