Post by tapivisubttu on Mar 15, 2022 1:52:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Yolculuğu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Yolculuğu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci anahtarları ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Yolculuğu 2022 version ▞▞▞
Oyun Harika Ama Diamondlar çok pahalı dmsllddl
uygulamadan gerçektan zerre bir şey anlamam
Supermarket Mania Journey Strategiya hkqm
saçma bir oyun
oyun nasıl açılır
Çocukken oynuyordum 5 yıl 4 yıl filan önce o zamanlar mütüişti
Bu oyunu seviyorum, tek şey mücevherlere ihtiyacın var ... mücevher kazanmanın daha iyi bir yolu olmalı.
Eski hali çok daha fazla kimse oynamaz böyle böyle
İkinci alana ulaşana kadar eğlenceli. Mücevher satın almadan kazanmak imkansız. Bir oyun için para ödemeyi umursamıyorum, ancak sadece kazanmak için defalarca ödeme yapmanız gerekiyorsa, bir zaman yönetimi oyunu anlamsızdır.
Sıkıcı. Süper tekrarlayan. Grafikler kötü, zaman öldürmek için iyi sanırım, heyecan verici değil.
tamam ama sevmediğim şey, tekrar tekrar ek elmas almak için slot makinesini oynadım ama hiçbir şey alamadım. Bence bu oyun, kasada size yardımcı olabilecek kişiyi almadan seviyeler imkansız göründüğü için sizi para harcamaya zorlamak için tasarlandı.
Çok iyi vir oyun
Bu oynadığım en iyi süpermarket oyunlarından biri, keşke aynı anda daha fazla elmas verilseydi veya yükseltmek için gereken daha düşük miktarlarda olsaydı. Bir şeyle ilgili bir sorunum vardı ama şikayet ettiğimde nasıl düzeltebileceğime dair tavsiyeler verildi. .
Alışveriş ile acil durum oyunuin yoksa alışveriş sılecem
Supermarket Mania Journey სტრატეგია ukzu
Bu neredeyse 6 yıldır en sevdiğim oyundu, ne yazık ki anlamını bilmiyorum hemen hemen her şeyi yükseltmek için neden elmas almam gerekiyor, bu oyun eski günlerdeydi, şimdi oyunu oynamak için gerçek paraya ihtiyacınız var, ben demek ki eskisi gibi oyundan zevk almak benim için adil değil.
Güzel bir oyun
Eskisi kadar iyi değil... Tam sürümünü yıllar önce satın aldım ve bu oyunu çok sevdim. pay2play tamircisi çöp. Toplamda 24 mücevher kazanmak için 1 saat+ harcadınız ve slot makinesinde 200+ kez döndünüz. Kasiyer (onsuz kazanamaz) 150 mücevhere mal olur, her aşamada (ve her bonus aşamasında) yeniden satın alınması gerekir, 200 mücevher = 20 $. Yani tamamlayabilmek için 15$/sahne mi ödemeliyim? Bana yazmak için bir e-posta verin, bunu nasıl düzelteceğime dair iyi önerilerim var. Şu anki fiyatlarla, asla bir kuruş ödemem.
bən hiç oynamadım ama şimdi yüklüyorom nası bir oyun bilmediyim için 3 vərdim beyensem 5 vericem beyenmesem 1vericəm tabi ki🌼🌼🌼
Oyun teoride iyi, ancak mücevherler için cebinizden ödeme yapmaya hazır değilseniz, o kadar ileri giderseniz 18. seviyeyi geçemezsiniz.
Harika bir oyun tavsiye ederim ^-^
Ben oyunu tavsiye etmiyorum cok kotu berbat bir yıldızı bile haketmiyor
Oyunu iki üç kez yüklemeye çalışmayı yüklenmiyor kesinlikle can sıkıcı asla tavsiye etmiyorum
Çok çılgın ama biraz kolay daha zorlaştırılmalı
Bu oyun nasıl
iyi
biraz oynayayım bakalım
Bunu bağımlılık yapıcı buluyorum, iyi bir oyun. Umarım bir dahaki sefere mücevher almak çok daha kolay olur.
Çoğu oyun gibi donma yapmadı. Ve oynamak için internete bağlı olmanıza gerek yok. Çok bağımlılık yapan bir oyun.
vay çoooook güzel
Bağımlılık yapan ve güzel ama elmas artışı isteniyor her satışta tek başına bozuk para değil elmas hediye gerekiyor
Oyun güzel ama çok pahalı. Daha yüksek seviyelere ilerlemek istemiyorsanız tavsiye etmem.
güzel görünüyor
Supermarket Mania Journey Strategy kig
My Virtual Boyfriend Grand public oiyt
Çoğu şeyi yükseltmek için tüm o elmasları harcamak zorunda olman gülünç, sonra bir sonraki mağazaya gidiyorsun ve çok pahalı yükseltmelerin modası geçiyor. Beni gerçekten oyundan attı. G5'in tam açgözlülüğü nedeniyle kaldırılacak. Eskiden çok daha iyi bir oyundu, şimdi sadece açgözlü!
Yorgun oyun yeni bir şey değil, oyunun tadını çıkarmak için çok fazla mücevher gerektiriyor, buna değmez, yıllarca vardı ama kurtulma zamanı
Supermarket Mania Journey Strateginiai cqsb